Waar koop je het best?

Waar koop je het best je motorhome?

Motorhomes zijn één brok moderne technologie. Dit betekent ook dat het onderhoud van een motorhome meer en meer het werk wordt van specialisten. Er zijn minder spelers op de markt maar ze zijn een pak professioneler geworden. Bovendien beschikken ze over meerdere onderhoudscentra.
De consumenten zijn service bewust geworden, ze hebben weinig tijd en willen maximaal genieten. De verdelers houden daar rekening mee. Ze zorgen voor goed bereikbare onderhoudspunten dicht bij een toeristisch centrum. Motorhome gebruikers vinden het bijvoorbeeld heerlijk om een toeristisch weekendje aan zee te combineren met een bezoek aan de dealer voor het jaarlijkse onderhoud. Terwijl je als klant ontspannen gaat fietsen, wandelen of een terrasje doet wordt je motorhome onder handen genomen.

De prijs speelt natuurlijk altijd een rol bij een aankoop. Toch zien we meer en meer dat geïnteresseerden net dat ietsje meer willen. Een motorhome in de premium klasse kost niet zoveel duurder. De prijs van het chassis is immers een belangrijke factor. Wie zijn budget verhoogt met honderd euro per maand kan gedurende vele jaren genieten van extra luxe, een betere afwerking en een hogere betrouwbaarheid. De premium klasse is in deze sector ook bereikbaar voor de gemiddelde consument.


De vragen van onze lezers: